Thursday, 16 May 2013

Game 11 things about me


Thanks to syarifah , uiyaa , aini and ainn coz tagged me .
Straight to the point . Now nak intro myself and answer soalan-soalan yg cupumas nie . Tarik nafas .
 
The rules :

  • You must post these rules. Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  • No tag back.No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" You legitimately (a.k.a really, trust, with all honestyhave tagged 11 people.

About me !!!!!!
  1. Called me Along , Atiqah , Are_a
  2. 19 years old 
  3. 23 May 1994 
  4. Gemini 
  5. Really like k-pop 
  6. Like chocolate milk 
  7. Window shopping when have free time 
  8. Like reading 
  9. Anak jati Penang 
  10. Suka menyakat orang 
  11. Really love my family . 
11 questions from Syarifah 

1. Suka pakai baju colour apa? kenapa ?
Ntah tak tahula suka pakai baju colour pa . Ambik je yang mana berkenan dlm almari nie .

2. Blogger yang rapat dengan kau ? ( yang selalu balas komen dekat cbox or wtever)
Haruno Hana

3. Soalan exam mana paling susah kau rasa dalam hidup kau? kenapa?
Add Math sbb tak suka cikgu dy .

4. Pernah makan budu ? sedap tak ?
Pernah . Sedap jgk 

5. Apa pandangan korang tentang akhlak anak muda sekarang ?
Maybe terlalu sosial 

6. Pandangan tentang Malaysia sekarang..?
Ok je kowt .

7. Kenapa marah tu bhaya ?
Sbb apabila kita marah kita gagal mengawal emosi dan syaitan amatla suka apabila kita marah 

8. Suka makan ? makan apa ?
Mestila suka . Makan je ape2 asalkan halal .

9. Kenapa buka blog? untuk apa ?
Untuk berkenalan 

10. Takut ular tak ? kalau tak ktakut, kenapa tak takut ?
Mestila takowt sbb ularkn merbahaya 

11. Benda paling berjaya kau buat yang paling bermakna dalam hidup kau. apa rasa bila berjaya tu ?
Bila dpt pointer yang paling tinggi . Rasa berjaya dan puas hati dgn usaha gigih selama nie .

11 Question from Uiyaa

1. Ada fobia apa-apa tak?
Fobia dgn lipas 

2. Cuba describe rumah idaman korang macam mana?
Wah klu nk describe rumah idaman nie satu page pown xhabis . Senang cita nk rumah mcm dlm cita Secret Garden (Korea)

3. Kalau boleh holiday kat mana-mana negara di dunia ni, mana korang pergi?
Korea Selatan

4. Apa benda paling merepek korang pernah buat?
Menyamar menjadi agen syarikat Toshiba . Hahahaa ...

5. Kalau korang ada tiga hajat yang boleh ditunaikan, apa ajat korang?
First: Nak p bercuti di Korea Selatan 
Second : Nak jumpa Kim Hyun Joong 
Third : Nak balas jasa ibu bapa 

6. Do you have any addictions?
No 

7. Apa impian terbesar korang?
Nak menjadi orang yang berjaya dlm hidup

8. Kalau boleh ada super power korang nak pilih apa? dan kenapa?
Powerpuff girls . Sbb diowg comey and ade mcm2 kuasa . 

9. Apa pendapat korang blog ni?
Interesting 

10. Pernah tak kehilangan orang yang korang sayang?
Pernah . Datuk 

11. Macam mana korang biasa spend korang punya weekends?
Window shopping with family and friends

11 Questions from Aini 

1. Awak seorang yang ?
Pendiam maybe 

2. Apa favourite colour awak ?
Green and pink 

3. Barang apa yang awak paling sayang ?
Laptop and phone

4. Seseorang yang bermakna dalam hidup ?
My family 

5. Apa yang boleh membuatkan awak gembira ?
Melihat orang lain gembira dan menonton cerita Korea

6. Pakai phone apa ?
Nokia 

7. Benda apa yang awak tak suka ?
Serangga terutamanya lipas 

8. Benda apa yang awak nak sangat ?
Menjejakkan kaki ke Korea Selatan

9. Pernah terfikir untuk ?
Kahwin 

10. Suka subject apa ?
Math

11. Tak suka subjek apa ?
Computer 

11 Questions from Ainn

1. Nama awak dalam IC ape ?
Nurul Atiqah Binti Anuar

2. Ada crush ? or minat someone tak ? Artis pun boleh :) and nyatakan kenape ?
In reality life,Stia sehingga hujung nyawa. Minat Kim Hyun Joong . Sbb dy hencem

3. Apa pendapat awak tentang Blog ain dan juga entry serta penulisan ain ? *jujur*
Ok . Comey je

4. Minat kpop tak ? kalau minat nyatakan siapa yang awak minat :)
Minat sngt . Kim Hyun Joong 

5. your bad habbits ?
Bnyk tido kowt 

6. Tempat yang awak nak sangat sangat pergi ?
Korea Selatan

7. Kalau ade lelaki/perempuann suka awak, awak buat ape ?
Buat xtaw ja

8. Pernah jatuh cinta tak ?
Pernah 

9. Namakan tiga orang kawan baik awak
Ain , Illani , Shazleen

10. Mata pelajaran yang awak rasa membosankan dan boleh buat awak tertidur
Sejarah

11. Pencapaian tertinggi awak ?
SPM

11 Questions from me
  1. Nama penuh dlm ic
  2. Asal mana 
  3. Umur 
  4. Birthday 
  5. Suka warna apa 
  6. Suka k-pop x ? Siapa ?
  7. Drama yg paling minat 
  8. Pernah kecewa dgn seseorg x ? Kenapa ? 
  9. Namakan 2 orang kawan baik 
  10. Minat lagu jenis apa ? Tajuk lagu ? 
  11. Impian 
Mangsa tagging 

Setakat nie sajala . Penat dh nie menaip . Adoiiii ...











6 comments:

Mia Liana said...

selamat bersegmen ya...

atiqah anuar said...

tq mia liana

Aida Syazwani said...

thanks tag me

Sally Samsaiman said...

ayark! banyak nya nak kena buat..dah macam surat berantai dah haa...

hahaha...ada masa nnt sally join ye :)

atiqah anuar said...

welcome aida

atiqah anuar said...

it's okay sally . take your time and enjoy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...