Tuesday, 25 June 2013


Hey uolls . Sory sngt2 sebab lama xpost . Kt asrama , wifi xdak . Huhuhu sdey nie . 
Kla nie pown curi-curi je on9 kt lab computer nie . 
Shhhhh secret k . 
K la . Nk chaw dulu 
Rindu uolls . 
Muaxxxx ...,

Friday, 7 June 2013

Sudah Sampai Melaka


Assalamualaikum ...

Sekarang dah daftar utk technical training ke UNIKL MICET kt Melaka 
Jauh perjalanan luas permandangan . 
Btoi x ?????
K la nak rest dulu . 
Sbb nanti da program pukul 2.30 ptg nnty . 
Pergi dulu . 
Take care ye u olls ....

'Segmen Simple Giler by Ayna



jom join ramai-ramai ....

Thursday, 6 June 2013

"Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013"



mangsa tagging : Farzana
                         Nabilah  
                   Aini 

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





"SIMPLE GA ALVAS-87"


juz simple entry . ayuh !!!!!!!

"1 week school holiday segmen by FH".

Assalamualaikum bloggers.

Jom join segmen yang dianjurkan oleh Fatin Hazwani @ Duniaimpianfatin.blogspot.com. Ni merupakan segmen keduanya. Kita juga dapat support Fatin hazwani dalam dunia blog :)

Klik Banner Atas Untuk Join :)

Sponsor yang baik hati : Nur Nabilah || Azwar Syuhada || Ezzaty Farhana
Hadiah2 segmen : Topup RM5 (x2) || Topup RM3 (x2) || Shawl@Pashmina (x5)

Bermula pada Ahad 2 jun 11:30 malam hingga Sabtu 8 jun 11:30 malam. Jom join ramai ramai baru meriah :) 

"My First Giveaway by Nad"


jom join ramai-ramai ...

Segmen : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah


jomlah kita blogwalking 
hehehehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...