Friday, 8 August 2014

Blog sudah bersarang


Assalamualaikum semua. Sudah 6 bulan tak update blog. Huhuhu. Tak berkesempatan. Sebab bertukar-tukar campus + short sem. Walaupun short sem nampak macam rilex ja, tapi assignment bertingkat-tingkat. What a student life ??? Nantikan update selepas nie pasal campus baru di tasek, Ipoh. Semoga berjumpa lagi.... 

Sunday, 2 March 2014

Baju Dinner


Hai semua . Sekarang nie I tengah fikir pasal baju dinner . I nak cari baju dinner yang rare and sweet looks but cover my aurat . But since I x dpt duit lagi, so I nak cari yang murah je . Hehehe . I ingat nak beli online je . Anyone boleh suggest kat I baju dinner online yang murah ? Hehehe . Btw thank you . So, sampai sini sajalah entry untuk hari nie . Nnty kita jumpa lagi ye . Salam ....

Thursday, 13 February 2014

KEBOSANAN DI HUJUNG MINGGU


Assalamualaikum semua . Minggu nie, tiqah ade class sampai hari rabu je . Bosan sangat duduk rumah . Tapi tak tahu nak pergi mana sebab nak shopping duit tak de . huhuhu . sedih . tak tahu nak ronda mana lagi kat ipoh nie . rasa macam semua tempat dah pergi . Ke ade sapa2 yang tahu tempat menarik di Ipoh ? Bolehla bantu saya ek . Hahaha . Sepatutnya guna waktu macam nie la untuk studykn . Lepas nie , dah busy . Ingat nak balek rumah minggu nie, tapi abah demam pulak . Sdey kn . Huhuhu . Perkara yang mengejutkan ialah abah nak hantar kucing balek kampung dah . Dulu memang abah ada menyatakan hasrat tu . Tapi tak sangka secepat nie . Memang sedih gila nie . Tak sempat nak bermesra dengan kucing-kucing itu. Tiqah harap abah mendelaykan hantar kucing tu balek kampung . Aminnn . Kowg pown doakan sekali ye . Hehehe . Panjan pulok rasanya eden membebel . Setakat ini sahaja coretan saya untuk hari nie . Sehingga bertemu lagi di lain tinta . Bye . Salam . 

Saturday, 1 February 2014

Pagi pertama sem 2 di ipoh


Assalamualaikum . 
Hari nie adalah pagi pertama di Ipoh . Menghirup udara segar di Tambun . Hari Isnin nanti baru start kelas untuk sem 2 tapi saje datang awal . Bukan bermakna semangat ye . Anyway, wish me all the best for sem 2 . Kawan-kawan yang lain pown saya doakan semoga berjaya selalu . Sekian ...

blogwalking CNY bersama ayuinsyirah


Jom join ramai-ramai . 
Sebelum Ahad jam 11 malam nie . 
Hehehehe .....
Sesiapa nak join , jom tekan sini 

Saturday, 25 January 2014

runningman




Salam semua . Masa cuti nie kita layan runningman jom . Hehehe . 

Monday, 20 January 2014

holiday ...


Salam semua . Pejam celik dh habis pown sem 1 . Nikmatilah cuti di rumah bersama famili dengan sebaiknya . Sekian . 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...